Csiki Suli

Tánc és mozgás

Koreográfiák lépésről-lépésre

Gyere el táncos óráinkra

Szeretnél egyénileg megtanulni táncolni? Jimmy mutatja be hétről-hétre az egyedi mozgásformát Gazdagrét egyik legkedveltebb központi helyén fekvő iskolájában. A tánc fejleszti a ritmusérzéket és javítja a közérzetet, a Fit Body pedig erősít és alakformál.

Oktatók

Almási Mihály és Márkus Imre, hivatásos táncművészként több 20 éves színházi előadóművészi múlttal rendelkezünk, a tánc és a fitness különleges párosítása tetszett meg nekünk, így elsajátítottuk a latin táncok és a Fitness ötvözetét. Okleveles Zumba oktatóként az utóbbi pár évben saját ízlés világunkra szabva megszületett az egyedi mozgásformánk, a Tánctuning.

A táncos és Fitness órák

Tánc: A bemelegítést követően több féle táncstílusból, saját koreográfiákból felépített mozgáselemekből és lépés kombinációkkal hozzuk magunkat lendületbe. Az órák egyedi koreográfiára épülő táncos mozgásforma, amely az egész testet átmozgatja és minden korosztály számára könnyen követhető és megtanulható, kardió és zsírégető jellegű. Megtalálható táncok pl.: Latin-amerikai táncok, Salsa, Rumba, Csa csa, Cselszton, Hip Hop, stb ...
Fitt Body: Ezen az órán a saját testsúllyal történő súlyzó nélküli edzés leghatásosabb módját lehet elsajátítani, amiben a három legfontosabb izomcsoport részesül előnyben. Márkus Imi – Jimmy ígéri a külső és belső átalakulást.

Célközönség

15 – 60 év közötti hölgyek figyelmébe ajánljuk, de természetesen urak is bátran csatlakozhatnak hozzánk.

Helyszín

A Csiki Suli színházterme ad helyet egy igazi táncos erősítéssel egybekötött kikapcsolódáshoz. Az átöltözési lehetőséggel ellátott 50 m2-es színpaddal beépített parkettás terem várja a hétről hétre idelátogató vendégeket.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

Gyere el a Csiki Suli táncos óráinkra kedd, szerda és csütörtök este! Iratkozz fel az esemény értesítőre és elsőként értesülhetsz a közelgő kurzusokról! Táncolj, mozogj, érezd jól magad és élvezd a klubtagság előnyeit.