Squash & Fitness Club

Tánc és mozgás

Koreográfiák lépésről-lépésre

Gyere el táncos óráinkra

Szeretnél egyénileg megtanulni táncolni? Jimmy és Misi mutatja be hétről-hétre az egyedi mozgásformát, Budaörs egyik legszebb és közkedvelt sport létesítményében, a Squash & Fitness Club-ban. tt a lehetőség, hogy te is egy kitűnő csapathoz csatlakozz és táncolj kedvedre hétfő és szerda esténként. A tánctuning fejleszti a ritmusérzéket, formálja az alakodat, erősíti a testedet - helyes testtartást ad - és már az első óra után javítja a közérzetedet.

Oktatók

Almási Mihály és Márkus Imre, hivatásos táncművészként több 20 éves színházi előadóművészi múlttal rendelkezünk, a tánc és a fitness különleges párosítása tetszett meg nekünk, így elsajátítottuk a latin táncok és a Fitness ötvözetét. Okleveles Zumba oktatóként az utóbbi pár évben saját ízlés világunkra szabva megszületett az egyedi mozgásformánk, a Tánctuning.

A táncos órák

A bemelegítést követően több féle táncstílusból, saját koreográfiákból felépített mozgáselemekből és lépés kombinációkkal hozzuk magunkat lendületbe. Az óráink egyedi koreográfiára épülő táncos mozgásforma, amely az egész testet átmozgatja és minden korosztály számára könnyen követhető és megtanulható, kardió és zsírégető jellegű. Megtalálható táncok pl.: Latin-amerikai táncok,  Salsa, Rumba, Csa csa, Cselszton, Hip Hop, stb ...

Célközönség

15 – 60 év közötti hölgyek figyelmébe ajánljuk, de természetesen urak is bátran csatlakozhatnak hozzánk.

Helyszín

A Squash & Fitness Club 60 m2-e világos, tükrös terem a box az aerobic és a spinning mellett a tánctanfolyamokra is kitűnő helyet ad. A saját parkolóval ellátott trendi klubban lehetőség van falteniszezni és a korszerű erősítő gépekkel felszerelt emeleti teremben edzeni. Mind e mellett a szauna és a tusoló is rendelkezésére áll a kedves vendég számára.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

Gyere el a Squash & Fitness Club táncos óráinkra hétfő és szerda este! Iratkozz fel az esemény értesítőre és elsőként értesülhetsz a közelgő kurzusokról! Táncolj, mozogj, érezd jól magad és élvezd a klubtagság előnyeit.