T-Klub Fitness

Tánc és mozgás

Koreográfiák lépésről-lépésre

Gyere el táncos óráinkra

Szeretnél egyénileg megtanulni táncolni?  Jimmy és Misi mutatja be hétről-hétre az egyedi mozgásformát, Újbuda egyik legszebb és közkedvelt sport létesítményében, a T-klub fitnessben. tt a lehetőség, hogy a részt vegyél te is a kezdő és haladó csoportos órákon. A tánctuning fejleszti a ritmusérzéket, formálja az alakodat, erősíti a testedet - helyes testtartást ad - és már az első óra után javítja a közérzetedet.

Oktatók

Almási Mihály és Márkus Imre, hivatásos táncművészként több 20 éves színházi előadóművészi múlttal rendelkezünk, a tánc és a fitness különleges párosítása tetszett meg nekünk, így elsajátítottuk a latin táncok és a Fitness ötvözetét. Okleveles Zumba oktatóként az utóbbi pár évben saját ízlés világunkra szabva megszületett az egyedi mozgásformánk, a Tánctuning.

A táncos órák

A bemelegítést követően több féle táncstílusból, saját koreográfiákból felépített mozgáselemekből és lépés kombinációkkal hozzuk magunkat lendületbe. Az óráink egyedi koreográfiára épülő táncos mozgásforma, amely az egész testet átmozgatja és minden korosztály számára könnyen követhető és megtanulható, kardió és zsírégető jellegű. Megtalálható táncok pl.: Latin-amerikai táncok,  Salsa, Rumba, Csa csa, Cselszton, Hip Hop, stb ...

Célközönség

15 – 60 év közötti hölgyek figyelmébe ajánljuk, de természetesen urak is bátran csatlakozhatnak hozzánk.

Helyszín

T-klub Fitness táncos terme több mint 100 m2, panorámás ablakokkal ellátott, parkettás - tükrös terem a legideálisabb környezet minden kedves táncolni és edzeni vágyó vendégek számára. Az edzések végén lehetőség van tusolni vagy szaunázni, de a megszépüléshez is megtalálod neked való további szolgáltatásokat, mint pl.:  fodrászat, manikűr, kozmetika, masszázs, szolárium, stb ...

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

Gyere el a T-Klub Fitness táncos óráinkra hétfő este, csütörtök és szombat délelőtt! Iratkozz fel az esemény értesítőre és elsőként értesülhetsz a közelgő kurzusokról! Táncolj, mozogj, érezd jól magad és élvezd a klubtagság előnyeit.